Publicitat
Publicitat

Madonna, un negoci segur en temps de crisi

A la cantant no li fa cap falta comprar-se els nòvios perquè té molts motius per ser atractiva als seus 55 anys

A Madonna no li fa cap falta comprar-se els nòvios perquè té molts motius per ser atractiva als seus 55 anys. Tot i això, és inevitable que ser parella de la diva més longeva de l'escena pop mundial sigui inseparable de l'impacte econòmic que això comporta.

Fa dues setmanes coneixíem la ruptura de l'Ambició Rossa amb el seu últim nòvio, el francès Brahim Zaibat, fill de pare algerià i mare gala. Des de llavors, però, el jove Brahim, de 28 anys, no ha parat de comprometre contractes que li fan esperar un 2014 molt fructífer des del punt de vista financer. I és que la fama que concedeix ser parella d'algú tan rellevant com Madonna no passa inadvertida. Sobretot, si la relació ha durat tres anys i fins i tot ell l'ha acompanyat sobre l'escenari en les gires que ella fa per tot el planeta.

L'últim negoci que s'ha pogut conèixer del de Lió ha sigut el seu fitxatge per a l'edició francesa del programa Dancing with the stars, un format que l'ha ajuntat sobre l'escenari amb la participant Katrina Patchett, cosa que ha generat molta curiositat, ja que podria ser el principal motiu que l'ha distanciat de Madonna i que ha abocat la relació a la ruptura.

Tot i això, el suculent xec del programa -del qual serà el plat fort, sobretot perquè és ballarí de professió-, no és l'únic que l'espera per a aquest 2014. Segons explica El Mundo, a part del xou televisiu, Zaibat serà el "consultor artístic" de Robin des bois, un musical. Aquest encàrrec seria difícil d'entendre si no fos pel reclam que pot suposar el ballarí per a la producció, ja que entre la seva joventut i que només ha fet ball, el càrrec és obvi que li va gran.

I és que la imatge és la clau de molts èxits i l'últim ex de Madonna ho sap. Per això, també vol ser reclam de la seva pròpia empresa. En aquest sentit, ja està en negociacions amb el fill del cantant Johnny Hallyday, David, per fundar plegats una acadèmia esportiva, que li serviria per tenir uns ingressos regulars mentre acaba d'esprémer la fama que li queda en platós i photocalls de França i, si pot, de l'estranger. De fet, no seria la primera vegada que gaudeix de privilegis arreu del món pel fet de ser parella de la Ciccione. A principis d'any, l'agència IMG li va permetre participar en la Setmana de la Moda de Nova York. Tot i això, cap dels ex de Madonna n'ha sortit mal parat. Al seu ex Jesus Luz, Madonna li va comprar un apartament a Nova York valorat en tres milions d'euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF