Publicitat
Publicitat

Hiba Abouk, la noia que les revistes estaven esperant

La sèrie de televisió El Príncipe ha catapultat la figura de l’actriu hispanotunisiana Hiba Abouk, que des del 2011 havia quedat relegada a l’oblit, després de tallar amb Hugo Silva, que llavors era l’actor de moda -i encara ho és-. Però Abouk ha après la lliçó i no es pensa perdre cap festa amb photocall, cosa de la qual donen fe les imatges que les agències de notícies distribueixen.

L’actriu ha tornat per quedar-se i té la lliçó ben apresa. Es posa looks avantguardistes per anar als front rows, vestits llargs de vellut per als premis Telva i exerceix de Rihanna espanyola combinant el seu exotisme amb grans escots i transparències gens subtils. I per acabar de ser un bon reclam mediàtic no hi ha res millor que corrin rumors sobre possibles nòvios.

Amb el poc temps que fa que El Príncipe està en antena -va començar al febrer- ja se li han atribuït un parell d’idil·lis. Un amb el també actor i company de la sèrie de Mediaset Álex González (01) i un altre ni més ni menys que amb el futbolista del Barça Jordi Alba (02).

Amb tot aquest còctel de factors, la madrilenya acumula molts motius per ser una de les fotos en biquini -o sense- més buscades de l’estiu, tot i que ja ha ensenyat part dels pits amb els seus vestits. El seu curt currículum interpretatiu -només té 25 anys- no ha estat cap impediment perquè Hiba sigui la noia que les revistes estaven esperant per no haver de parlar de velles glòries quan no volen parlar d’exconcursants de realities.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF