Publicitat
Publicitat

Gwyneth Paltrow exterioritza el dol a les xarxes

Sortir de nit és una de les tècniques més clàssiques per superar ruptures sentimentals i és, també, una de les que ha posat en pràctica Gwyneth Paltrow després de divorciar-se del seu marit durant onze anys, el cantant Chris Martin. La parella explicava al món el seu “ conscious uncoupling ” - separació conscient, en català- i des de llavors ella ha penjat algunes imatges a les xarxes socials que demostren que està fent tot el que toca per tirar endavant.

Divendres al vespre va sortir de nit amb un nodrit grup d’amigues -famoses totes- amb les quals va celebrar una “nit de noies”. Naomi Watts, Gwen Stefani, Nicole Richie, Stella McCartney i Chelsea Handler van fer somriure l’actriu. En un restaurant vegà de West Hollywood van passar la nit contentes i, com adolescents, algunes de les dones del grup es van fer selfies que van publicar als seus perfils d’Instagram.

I és que el suport dels amics més íntims és essencial en els moments complicats amb la parella. Tot i això, alguns cops no n’hi ha prou. Alguns afortunats poden comptar també amb la família. En el cas de Paltrow, els familiars també són un bon aixopluc després del divorci de l’any als EUA. L’actriu ha penjat una foto en què es veu com els seus fills -i també de Martin-, Moses i Apple, l’abracen en una platja paradisíaca. Una imatge que de ben segur es va fer en l’escapada a les Bahames que va fer al mateix temps que s’emetia el seu comunicat de divorci consensuat.

Martin, en canvi, no viu el dol pel divorci d’una manera tan pública. El cantant de Coldplay no es deixa veure gaire mentre les ferides es van tancant. Des que es va fer pública la separació, només se l’ha pogut veure públicament un cop, i era en un acte de tipus musical al qual va assistir per motius professionals. D’aquella aparició tota la premsa en va destacar l’absència al seu dit anular de l’aliança de casament. Gwyneth Paltrow i Chris Martin han passat de ser el matrimoni més idolatrat a ser dos solters d’or de Hollywood. Les notícies de recuperació exprés arribaran aviat.