Publicitat
Publicitat

Desnonen Lucía Dominguín, germana de Miguel Bosé

La filla gran del torero Luis Miguel Dominguín i de l'actriu italiana Lucía Bosé s'hauria vist afectada per la mala gestió financera que el seu exmarit va fer del seu patrimoni conjunt

La crisi no perdona a ningú, tampoc a les grans nissagues de famosos. Ho posa de manifest el desnonament de Lucía Dominguín -primera per l'esquerra a la fotografia-, mare de Bimba i Olfo Bosé i germana de Miguel Bosé.

Segons explica El Mundo, la filla gran del torero Luis Miguel Dominguín i de l'actriu italiana Lucía Bosé s'hauria vist afectada per la mala gestió financera que el seu exmarit va fer del seu patrimoni conjunt i ha hagut de deixar la casa que tenia a Extremadura perquè li ha pres el banc. Lucía Dominguín i el seu ex, l'actor extremeny Carlos Tristancho -de qui es va separar el 2011 després de 26 anys junts-, van obrir en aquesta zona del sud d'Espanya un hotel rural de quatre estrelles entre els municipis de Barcarrota i Almendral. Al cap de poc temps d'haver-se divorciat, però, l'hotel ja tenia penjat el cartell "Es traspassa". Rocamador -així es deia l'establiment, ubicat en un antic convent de monjos franciscans- no generava ingressos i van intentar desfer-se'n.

Arran d'aquest fracàs, que Dominguín hauria explicat que es deu a una mala praxi del seu exmarit amb l'empresa, la germana de Bosé ha hagut de marxar a viure a Segòvia, on viu la seva mare i on té una casa on ella s'ha pogut instal·lar. El Mundo qualifica la situació econòmica de Dominguín de "dramàtica". Tot i això, aquest no és l'únic problema de l'exempresària turística.

Segons aquest mateix mitjà, a més, no té cap relació amb el seu germà, que va ser accionista de l'hotel rural extremeny però que ho va deixar abans de la bancarrota. Aquell hauria estat el primer pas del trencament de la relació entre tots dos, que actualment és nul·la.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF