Publicitat
Publicitat

Víctor Valdés, operat pel cirurgià dels 800 genolls per any

Fins i tot en sortir del quiròfan, en una clínica d’una de les poblacions de les que no es veuen a primera vista en el mapa, Víctor Valdés es va trobar amb la petició de firmar una bandera del Barça. Només una, cert, perquè només una aficionada culer resident a Augsburg es va acostar a la Hessingpark Clinic per intentar veure el seu ídol o, si més no, desitjar-li força en la recuperació. “Li he fet arribar també una carta en què li explico que jo també vaig estar fortament lesionada, i que tot mal tràngol passa”, va exposar la Paula, que ja havia fet guàrdia diumenge a la nit pensant que el jugador ingressaria llavors.

Una sola aficionada que es va quedar a les portes de veure’l i un servei clínic de luxe. No es pot dir que Valdés no tingués màxima tranquil·litat el dia que l’operaven pel trencament del lligament creuat anterior que es va fer dimecres. L’operació, que va ser del tot “satisfactòria”, segons va confirmar el Barça, va incloure la pràctica d’una sutura al menisc intern, una part que també tenia afectada finalment el porter blaugrana.

Valdés estarà set mesos de baixa, segons van convenir els doctors que el van operar, l’especialista alemany Ulrich Boenisch i el metge del Barça, Ricard Pruna. Boenisch és una referència mundial en les operacions de genoll. Tot i que es va excusar davant l’ARA que no podia fer declaracions sobre la intervenció d’ahir perquè així era el pacte de confidencialitat amb el Barcelona, Boenisch va admetre que opera uns 800 genolls a l’any. En menys d’una dècada a la clínica que dirigeix, aquest cirurgià alemany ha operat uns 600 esportistes d’elit.

A més del porter del Barça, recentment va passar per quiròfan a Augsburg el davanter del Reial Madrid, Jesé, amb qui comparteix representant, Ginés Carvajal. L’agent va acompanyar ahir Valdés durant el postoperatori a la tercera planta. La clínica, d’un luxe funcional, tot just té tres pisos i 36 habitacions, totes amb terrassa individual.