Publicitat
Publicitat

PRIMERA DIVISIÓ

Intent de segrest entre expresidents del València

El València torna a ser notícia per un assumpte que no té res a veure amb el seu rendiment esportiu, però que sí que és conseqüència de la convulsa situació social que viu l’entitat des de fa més de cinc anys. El nom de l’expresident Juan Soler va tornar a sortir ahir a la palestra per la seva detenció, acusat d’haver intentat segrestar, presumptament, el seu successor a la llotja de Mestalla, Vicente Soriano.

Malgrat que la investigació està sota secret de sumari, les primeres informacions apunten a un mòbil econòmic. Concretament, la motivació de Soler per segrestar qui el succeiria a la presidència del València l’any 2008 és el deute de 85,5 milions d’euros que Soriano manté amb ell d’ençà que li va comprar el 2009 el seu paquet accionarial per aconseguir el control del club.

Juan Soler, president entre el 2004 i el 2008, va ser un dels dos detinguts en aquesta operació per intentar segrestar qui va ser president del València del 2008 al 2009. Soler va passar la nit de dimarts a les dependències policials i ahir al matí va passar a disposició judicial, fent ús del seu dret a no declarar. El jutge va decretar llibertat provisional per a Soler, que haurà de comparèixer periòdicament al jutjat, no podrà acostar-se a Soriano a menys de 15 metres i tampoc no podrà sortir de l’Estat fins una nova ordre del jutge.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF