L’Atlètic Balears frena en sec a Cornellà

Els mallorquins tallen la ratxa de tres victòries consecutives i la possibilitat d’anar-se’n a dormir líders

Juanmi Mas
L’Atlètic Balears ha perdut una bona oportunitat per ser líder.

PalmaL’Atlètic Balears va perdre ahir, damunt la gespa sintètica de Cornellà, una gran oportunitat per anar-se’n a dormir com a líder del grup tercer de Segona B. Un gol de l’exmallorquinista Jaume Pascual al final de la primera part i un altra d’ Eloy en els darrers instants del partit varen servir al conjunt català per sumar un merescut triomf davant l’equip blanc-i-blau. Aquests dos gols varen posar fi al somni del lideratge i serveixen per fer tornar els mallorquins a la realitat.

I això que l’ATB no havia tingut cap dificultat defensiva durant la primera part, fins que Jaume Pascual es va encarregar d’avançar els seus en el marcador amb una rematada de cap al fons de la porteria defensada per Carl Klaus. L’1-0 va néixer d’una centrada per banda d’Eloy Gila que no va trobar oposició per part de la defensa baleàrica.

Després de la represa, el Cornellà, que és un especialista a saber mantenir un resultat favorable, es va posar a fer feina de valent, sobretot en tasques defensives. Els homes de Manix Mandiola varen estar molt lluny de la seva millor versió, que els havia duit fins a la tercera posició, però en cap moment varen ser capaços de doblegar el conjunt català. L’entrenador basc ho va intentar amb l’entrada de Yelko Pino, Samuel Shashoua i Adrián, però el desencert de cara a porteria els va passar factura. De fet, els minuts es consumien i va ser el Cornellà l’equip que va trobar premi per arrodonir el marcador en el minut 87.

Massa càstig per als baleàrics

Eloy va ser l’encarregat de posar el definitiu 2 a 0, un resultat que segurament va ser excessiu pels mèrits que s’havien vist sobre el camp sintètic de Cornellà. Primer partit dels balears de la temporada en el qual no aconsegueixen perforar la porteria rival, forta garrotada que trenca amb la seva gran ratxa de resultats.

Amb aquesta derrota, els mallorquins han tallat una ratxa de tres victòries consecutives. Ara queda per mantenir la condició d’equip poderós a casa, on els balears han aconseguit, de moment, cinc victòries en els darrers sis partits disputats a Son Malferit.