Publicitat
Publicitat

Megan Fox busca un divorci amistós amb Brian Austin Green

Fox vol la custòdia compartida pels dos fills que la parella té en comú

Les famoses “diferències irreconciliables” han sigut citades per Megan Fox (1) i el que fins fa poc era el seu marit, Brian Austin Green, com a motiu per dissoldre un matrimoni que feia cinc anys que durava. L’actriu, de 29 anys, busca que el divorci sigui amistós. Però, de moment, ha contractat Laura Wasser, coneguda advocada de celebrities. Aquesta setmana se sabia també que el divorci s’ha tramitat més recentment del que es creia: va ser el 15 de juny passat i no sis mesos enrere, com va publicar la premsa rosa dels Estats Units. Fox vol la custòdia compartida pels dos fills que la parella té en comú: Noah i Bodhi.

El portal TMZ assegura que la parella no va signar cap acord prenupcial, de manera que s’espera que reparteixin els seus actius al 50%. A més, com que el caixet d’ella és molt superior al d’ell, també es creu que Fox haurà de dedicar una partida de diners a la manutenció del seu exmarit, conegut sobretot per la seva participació, als anys 90, en la sèrie Sensación de vivir, interpretant el personatge de David Silver durant les deu temporades en què es va emetre el xou. Green arrossega, a més, problemes de salut que li comporten unes despeses mèdiques elevades. La parella continua compartint casa a Los Angeles.

Fox i Green van començar a sortir el 2004, després de coincidir en el rodatge de Hope & Faith : ella tenia 18 anys i ell 30. Dos anys després es van comprometre, però encara trigarien a casar-se i, pel mig, van retirar el compromís durant un any. Finalment, la parella va passar per l’altar el 24 de juny del 2010 en una cerimònia íntima celebrada al complex de la cadena Four Seasons a Maui, Hawaii. Els nens tenen tres anys i divuit mesos. Green té un altre fill, fruit de la seva relació amb Vanessa Marcil, companya rodatge de Sensación de vivir.

Amor al plató: ¿són parella Tommen i Myrcella Baratheon?

Diversos mitjans afirmen que els actors Dean-Charles Chapman i Nell Tiger Free (2), que interpreten els papers dels germans Tommen i Myrcella Baratheon a la sèrie Joc de trons, surten junts. Tot i que cap dels dos ha confirmat la relació, el continu intercanvi de missatges a Twitter i les fotos d’Instagram on se’ls veu en actitud carinyosa han alimentat el rumor. Una de les fotografies els mostrava volant plegats cap a un destí desconegut. Ell té 17 anys i ella 15.

Terrence Howard es divorcia en secret de Mira Pak

Amb les notícies del xantatge que li va fer presumptament la seva segona dona encara fresques, ara ha transcendit que Terrence Howard (3) s’ha divorciat en secret de la seva tercera parella, la model i restauradora Mira Pak, amb qui tenia un fill en comú, nascut el maig passat. Un cop més, s’addueixen diferències irreconciliables per justificar la separació.

L’actor, nominat a un Oscar per la seva participació en la pel·lícula Hustle & Flow, va tramitar els papers el 27 de juliol, però no ho va compartir amb els mitjans. De fet, la separació es va començar a tramitar al març, quan Pak encara estava embarassada. Tot i que Howard ha assegurat que ha exercit de pare durant les nits d’insomni, Pak deixa escrit a l’acord de separació que vivien separats ja des de l’agost. De fet, durant el judici pel xantatge al qual va ser aparentment sotmès per la seva segona dona van aparèixer gravacions telefòniques on Howard li deia que encara seguia enamorat d’ella, tot i haver-se casat amb Pak.

Bessones per a l’actor Kevin Zegers, de ‘Gracepoint’

Una fotografia amb quatre peuets i unes mans que els contenen delicadament ha servit per presentar en societat les bessones que l’actor canadenc Kevin Zegers (4) ha tingut amb la seva dona, l’agent Jaime Feld. “Ja són aquí! Mai havia estat tan enamorat com ho estic amb el regal que la meva preciosa dona m’acaba de fer... Zoe Madison i Blake Everleigh Zegers”, escrivia l’intèrpret de sèries com Gracepoint i Gossip girl al seu Twitter. La parella es va casar l’agost del 2013, després de sis anys de sortir junts.