POLÍTICA

Entesa d'Eivissa demana als seus militants i simpatitzants que s'adhereixin a Guanyem

Els ecosobiranistes d'Eivissa donen suport a la nova plataforma presentada aquest dissabte


Entesa d'Eivissa veu "amb molts bons ulls el naixement de la plataforma política ciutadana Guanyem Eivissa i celebra que s'hagués presentat ahir, dissabte, a Eivissa", segons ha informat aquesta formació sobiranista i ecologista eivissenca, que dóna suport a aquesta iniciativa i "demana a les seves persones militants i simpatitzants que s'adhereixin a Guanyem Eivissa i que participin en la seva constitució, construcció, redacció de documents, en assemblees, en les primàries a candidats que es duran a terme, en reunions de coordinació, etc".

Entesa d'Eivissa es congratula del naixement de Guanyem Eivissa, ja que membres dels sobiranistes eivissencs "a títol particular" han participat en la gestació i promoció del projecte. La formació ecologista eivissenca augura "molts encerts al recentment presentat projecte, tant pel que fa al nivell d'atracció cap al poble eivissenc com pels resultats electorals que pugui obtenir en les tres eleccions que es convocaran per maig de 2015". Entesa d'Eivissa considera que és un projecte necessari pel seu vessant "innovador, participatiu, democràtic, transformador, popular i autocentrat en els interessos d'Eivissa".

Entesa d'Eivissa accepta les condicions plantejades en el manifest de Guanyem Eivissa respecte dels partits polítics, anima el seu cercle de relacions a la participació d'aquesta "il·lusionant plataforma" i anima a la participació totes aquelles persones i col·lectius que trobin que sintonitzen amb Guanyem Eivissa o que estimin la necessitat d'aquest tipus d'iniciativa.


EDICIÓ PAPER 16/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF