Tornen els Premis ARA Balears, amb novetats i amb la festa oberta als subscriptors

Ánimos Parrec oferirà un concert just després del lliurament dels premis

ARA Balears
2 min
La festa posterior a l'entrega dels Premis ARA Balears de l'any passat

PalmaL'ARA Balears celebrarà el proper 22 de maig els 11 anys del diari i també la setena edició dels premis ARA Balears, i ho farà amb un seguit de novetats. Una d'elles serà que els subscriptors del diari podran acudir per primera vegada a la festa posterior a l'acte del lliurament dels premis. Durant aquest acte, que començarà a les 19 h al museu Es Baluard, s'entregaran els premis Bartomeu Picornell d'Educació, Toni Catany de Cultura, a l'Acció Social i a la Iniciativa Econòmica. Una vegada acabat el lliurament dels premis, començarà la festa al pati del museu, amb un concert del grup mallorquí Ánimos Parrec.

L'objectiu d'aquesta festa i dels premis no és altre que reconèixer la tasca de persones i organitzacions que destaquen com a referents culturals amb una important contribució al país, dels qui fomenten la millora contínua de l’educació, dels qui impulsen iniciatives en favor de les persones vulnerables i dels qui fan de la seva activitat econòmica un motor d’emprenedoria i innovació. Es podran presentar candidatures fins al 17 d’abril del 2024.

A l'entrega de premis d'aquesta setena edició hi acudiran els principals representants de les institucions públiques, polítics de distintes formacions, empresaris, activistes, professionals de la cultura, treballadors i col·laboradors d'aquest mitjà, entre d'altres. Després de l'acte de lliurament dels premis, tots els assistents podran gaudir d'una picada de productes tradicionals de les Illes Balears.

Al lliurament dels premis, a l'Aljub d'Es Baluard, hi podran assistir només els convidats, però una vegada acabat aquest acte, devers les 20.30 h, s'oferirà una picada i beures al pati del museu per després gaudir del concert d'Ánimos Parrec, obert a tots els subscriptors que hagin adquirit una entrada.

Totes les persones que vulguin assistir al concert del grup mallorquí Ánimos Parrec i celebrar l'11è aniversari del diari poden comprar la seva entrada aquí amb un preu especial de 10 euros. L'entrada inclou el menjar i la beguda, a més de l'actuació musical.

L'acte serà presentat pel periodista Toni Mateu i en farà la cloenda la presidenta del Govern, Marga Prohens. Els premis, un any més, seran un reflex dels eixos que marquen aquest mitjà de comunicació: l’anàlisi de la realitat illenca amb una perspectiva pròpia i una preocupació especial per àmbits com el de l'educació, la cultura, l'acció social, la iniciativa econòmica i el medi ambient.

stats