Premis

Bases dels premis ARA Balears 2023

Consulta les bases dels diferents guardons que atorgarà aquest mitjà en el seu 10è aniversari

ARA Balears
2 min
Imatge d'arxiu

PalmaL’ARA Balears compleix el 23 de maig el desè aniversari i, per celebrar-ho convoca els premis destinats a projectes i persones que milloren el món i són innovadors en àmbits com l’educació, la cultura, l’acció social i la iniciativa econòmica a les Illes Balears. Per això, les modalitats són el premi Bartomeu Picornell d'Educació, el Toni Catany de Cultura, el premi a l’Acció Social i el premi a la Iniciativa Econòmica. Les bases dels guardons es poden consultar a la web arabalears.cat/premis-ara-balears-2023, on ja es poden presentar propostes.

Premi ARA Balears Toni Catany de Cultura 

Vol contribuir a consolidar i difondre els referents culturals entenent la cultura com l’element de cohesió i definició per excel·lència de qualsevol poble. Participa en els Premis ARA Balears proposant un projecte del qual formis part o coneguis. 

Premi ARA Balears a l'Acció Social

Destinat a valorar entitats o iniciatives que repercuteixin positivament en persones vulnerables, amb necessitats especials o amb problemes per integrar-se en la societat. Participa en els Premis ARA Balears proposant un projecte del qual formis part o coneguis.

Premi ARA Balears Bartomeu Picornell d’Educació

Reconeix la millora contínua de la qualitat de l’educació, entenent que és una responsabilitat de tota la societat, com a comunitat educativa que és. L’educació no només és un repte per als responsables polítics i els professionals que s’hi dediquen, sinó per a tota la societat. Participa en els Premis ARA Balears proposant un projecte del qual formis part o coneguis.

Premi ARA Balears a la Iniciativa Econòmica

Valora l'activitat considerada un motor empresarial, innovador i d'emprenedoria per al nostre país. Participa en els Premis ARA Balears proposant un projecte del qual formis part o coneguis.

stats