VIST AL TWITTER
Portada 05/03/2015

La tornada d'Albert Riera al Mallorca, celebrada

L'actualitat, en una selecció de piulades

2 min

Pepe Reina (‏@PReina25): "@11RIERA11: Tornada a casa. Back home @RCD_Mallorca. Sort, 'padrinoooooo'!!! Estam amb tu. T'estim!".

Pep Verger (@PepVerger): "N'Albert Riera ja és del Mallorca. Estic content per ell. I pel Mallorca!".

José Luis Oltra (‏@OltraJL): "El @RCD_Mallorca fa 99 anys. Molts d'anys. Hi vaig veure moments intensos en l'àmbit personal i en el professional. Grans amics a l'illa".

Carlos Montes de Oca (‏@Capilus1971): "Impecable Miquel Àngel Nadal. L'únic que no atupa Karpin. Altres, quasi tots, n'haurien d'aprendre".

Mángel Sevilla ‏(@MangelSevilla): "Kühn s'enfronta a dos anys de presó per obres il·legals a #Tagomago… Però que destrueixin la casa sí que és il·legal!".

Odón Elorza ‏(@odonelorza2011): "Quants ajuntaments han combatut la desigualtat en la crisi i s'han obert a la participació i transparència per enfortir la democràcia?".

Antoni Manchado ‏(@antonimanchado): "Quan en el #PSOE deixem de transvestir-nos d'altres opcions, a dreta i esquerra, començarem a guanyar eleccions".

Rafel Ruiz ‏(@RafelRuiz): "Els nous temps per a la política són aquells en què es presumeix de ser propers al mateix temps que no es participa en la política local".

Jaume Guiscafrè ‏(@jguiscafre): "I que ho és, d'estrany, anar a la setmana del llibre en català i no veure-hi un sol volum de can Moll... I trist".

Pep Alcover ‏(@pepalcover): "S'escandalitzen per programa sobre sexe a @IB3_Radio, però no troben immoral la manipulació informativa en mitjans públics".

César Moreno ‏(@cesar_titiruri): "Contractar aquesta mescla nova Horris Kamoi + Ossifar = Orrifar, el tir segur dels ajuntaments. Valentia i aposta ferma per la músic pròpia".

raquel ‏(@rgcardona): "El president del Consell de Formentera es nega a fer-se fotos amb Bauzá a la Fira de Turisme de Berlín".

Serafí Lliteres (‏@serafilliteres): "Mai li havia vist la gràcia a la Copa del Borbó de futbol... fins que avui he llegit: 'que Florentino aturi aquest #akelarreindependentista'".

Toni Nadal ‏(@toninadalurrea): "No entenc els de l'Athletic i el Barça: s'entesten a jugar una final d'un rei i en una ciutat que no senten ni volen que sigui seva".

Joana Maria Escartín ‏(@jomaesbi): "L'Agència Tributàira, és a dir, Montoro, es nega a entregar al jutge Ruz els informes que li demana sobre pagaments del PP. Sí, sí, amb dos collons".

DAbril #viscaÍtaca ‏(@abrildavid): "A #Andalusia només veig dues opcions: o govern PP-PSOE o Podem-IU amb suport extern de Díaz #apostes".

stats