Partits
Política 02/03/2024

Vox nomena Santiago Barber nou coordinador del partit a Menorca

"Amb la seva incorporació donam força a l'equip de feina a Menorca", ha expressat la presidenta de la formació, Patricia de las Heras

ARA Balears
1 min
Patricia de las Heras amb Antonio Salvá, Toni Gili, Santiago Barber i Fulgencio Coll.

PalmaVox Balears ha nomenat, aquest dissabte, Santiago Barber, contraalmirall del Cos General de l'Armada, nou coordinador del partit a Menorca. "Barber és una persona treballadora i que creu en el projecte. Amb la seva incorporació donam força a l'equip de feina a Menorca", ha expressat la presidenta de la formació, Patricia de las Heras, segons ha recollit Europa Press.

En aquesta línia, De las Heras ha assegurat que "és molt important" continuar fent feina a les Illes "per tenir uns fonaments ferms". "Per a mi és importantíssim aportar valor als diferents equips", ha subratllat. Així mateix, ha destacat la figura de Maite de Medrano, a qui ha agraït la seva tasca "com a cara visible del projecte des de la dimissió de l'anterior coordinador".

A l'acte d'aquest dissabte també hi han acudit Fulgencio Coll, Toni Gili i Antonio Salvá, membres del Comitè Executiu Provincial (CEP).

stats