Política 18/01/2024

Vox Manacor denuncia el muntatge de l'artista Lluïsa Febrer per fer befa de l'Oficina de Garantia de la Llibertat Lingüística

El regidor de la formació a l'Ajuntament del municipi, Esteban Sureda, ha titllat la mostra de "lamentable"

ARA Balears
1 min
La il·lustració que fa referència a l'Oficina de Garantia de la Llibertat Lingüística

PalmaEl regidor de Vox a l'Ajuntament de Manacor, Esteban Sureda, ha denunciat aquest dijous el muntatge que l'artista Lluïsa Febrer va fer durant les festes de Sant Antoni amb motiu del fogueró de l'Assemblea Antipatriarcal. Concretament, Sureda ha condemnat una de les 18 obres que conformen la mostra, que fa befa de l'Oficina de Garantia de la Llibertat Lingüística impulsada pel partit i del diputat de la formació al Congrés, Jorge Campos. Així, Sureda ha titllat el muntatge de "lamentable" i ha criticat que Campos és "objecte de la crítica i la burla".

El fogueró de les dimònies

En la il·lustració en qüestió, l'artista associa l'Oficina de Garantia de la Llibertat Lingüística al nazisme, mitjançant figures que duen a terme la salutació feixista, acolorides amb la bandera d'Espanya i amb una esvàstica al pit. "No permetrem que una festa tan tradicional i nostra com és Sant Antoni es polititzi per mers motius ideològics", ha manifestat Sureda.

stats