Vox
Política 02/12/2023

Vox carrega contra Truyol: "És intolerable que qui més ha contribuït a la crispació demani la reprovació d'un regidor"

La portaveu del grup, Gari Durán, ha dit que confien que a partir d'ara "les notícies que generin els plens siguin d'àmbit polític i no més pròpies d'un 'reality-show'"

ARA Balears
1 min
El grup municipal de Vox a Palma

PalmaEl grup municipal de Vox a Palma ha carregat aquest dissabte contra Neus Truyol després que MÉS i el PSOE hagin demanat la dimissió del regidor de mobilitat, Antoni Deudero, per les seves declaracions. Segons la formació d'extrema dreta, "és intolerable que la persona que més ha contribuït a la crispació en els plens sigui qui demani la reprovació d'un regidor".

La portaveu del grup, Gari Durán, ha dit que confien que a partir d'ara "les notícies que generin els plens siguin d'àmbit polític i no més pròpies d'un reality show". Així mateix, han recordat que en el ple del mes d'octubre, Vox va presentar una proposició en la qual sol·licitava que hi hagués un major decòrum en els plens. Una proposició que, diuen, no esmentava cap partit polític i demanava respecte a la institució. "La resposta de l'esquerra a instàncies de Neus Truyol va ser abandonar el ple i ho justificà que demanar decòrum era un atac a la llibertat d'expressió", han apuntat. "Ens sembla sorprenent que tant en aquella ocasió com en aquest ple un partit que presumeix d'Estat com el PSOE continuï fent seguidisme de qui està disposat a convertir cada ple en un xou", han afegit.

stats