Política 18/12/2020

Vicenç Vidal: "És un escàndol que cap esmena als pressupostos hagi estat acceptada al Senat"

El senador autonòmic manté l'esperança que Pedro Sánchez rectifiqui

Ara Balears
1 min
El senador autonòmic de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal

PalmaEl senador autonòmic de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, ha criticat que cap esmena als pressupostos hagi estat acceptada al Senat. "És un escàndol absolut", ha clamat Vidal després de les jornades parlamentàries.

Vidal ha insistit que "la defensa de les esmenes al servei dels interessos de les Balears i dels illencs era més necessària que mai". Així mateix, ha destacat iniciatives que s'han denegat durant les jornades parlamentàries, com els més de 150 milions reclamats pel factor d'insularitat a les Illes Balears, l'IVA reduït al 4% per a productes d'higiene femenina, l'equiparació de les pensions de viduïtat per a parelles de fet, la demanda que la dependència no resti per a l'ingrés mínim vital i el milió d'euros per ajudar el sector editorial privat que publica en català a les Balears.

Tot i això, el senador autonòmic de MÉS per Mallorca ha assegurat que encara manté viva l'esperança que durant el ple de la setmana que ve el president del govern espanyol rectifiqui i accepti esmenes que "són importantíssimes per al benestar de la ciutadania".

stats