Institucions
Política 23/02/2023

El turquesa, en honor a la Mediterrània, serà el color de la nova imatge corporativa del Parlament

"Representa l'element que ens uneix, que és la mar", ha dit el president de la Cambra, Vicenç Thomàs

ARA Balears
1 min
Nova imatge corporrativa del Parlament.

PalmaEl Parlament de les Illes Balears ha renovat la seva imatge corporativa i a partir d'ara es tenyirà de turquesa en honor a la Mediterrània. "Serà el principal color del Parlament, perquè representa l'element que ens uneix, que és la mar", ha explicat el president de la Cambra, Vicenç Thomàs, durant un acte emmarcat en la celebració del 40è aniversari de l'Estatut d'Autonomia.

"Es compleixen 40 anys de l'entrada en vigor de l'Estatut i per commemorar l'aniversari la Mesa ha considerat adequat presentar la nova ruta de la institució", ha dit Thomàs en el seu discurs. En aquest sentit, ha remarcat la necessitat d'una revisió dels elements que avui dia defineixen la institució. "Arrancam una nova etapa que vol marcar el valor de la transparència, honestedat i compromís de la institució amb la realitat actual de les quatre illes", ha remarcat el president del Parlament.

Així, "per generar un sentiment de pertinença i unitat", Thomàs ha emfatitzat "els matisos" de cadascuna de les illes "que les fan úniques i diferents". A més, ha afegit que vol que el Parlament sigui reconegut "com el lloc que connecta les inquietuds de la ciutadania i com un espai en el qual es treballa des del diàleg per trobar solucions que permetin un millor benestar".

stats