Política 03/05/2018

Els turistes podran visitar l'illa del Llatzeret de Maó a partir de dijous que ve

Les expedicions sortiran del moll de Cales Fonts quatre dies a la setmana i tindran un cost de 18 euros

Iván Martín
1 min
L'embarcació que traslladarà els visitants a l'illa del Llatzeret té capacitat per a 79 persones.

MaóLes visites guiades a l'illa del Llatzeret de Maó començaran el pròxim dijous dia 10. Ho han avançat avui els responsables de la Fundació Foment del Turisme de Menorca en la presentació d'aquesta acció, que s'avança un mes respecte de l'operació desplegada l'any passat. L'objectiu és millorar l'accessibilitat de la població resident i turista a un dels elements més valuosos del patrimoni de l'illa.

El servei de desplaçament l'ha assumit l'agència de viatges Magon, que durà a terme un centenar de visites fins al darrer dia d'octubre. La principal novetat d'aquest any és el reforç amb una visita més, els dimarts. Així doncs, seran quatre els dies de la setmana que una embarcació sortirà en direcció a l'illa del Llatzeret des del moll de Cales Fonts del Castell, ja que també s'han programat sortides els dijous, els dissabtes i els diumenges. Totes les expedicions partiran a les 17 h excepte els dissabtes, que l'excursió s'avança a les 10 h, i les explicacions s'oferiran en castellà i en anglès. La capacitat màxima de les embarcacions és de 79 persones i la durada estimada de la visita, de dues hores i mitja.

El preu de les sortides serà de 18 euros i els menors de 8 anys no pagaran. A més, el Consell Insular ha fet, al llarg de l'últim any, un esforç inversor per a la millora de l'embarcació, que s'eleva a 27.000 euros. L'edifici del Llatzeret, declarat Bé d'Interès Cultural, és de final del segle XVIII i va ser cedit pel Ministeri de Sanitat a la màxima institució menorquina l'any 2015.

stats