Política 04/11/2021

El Tribunal de Comptes obre un expedient per les irregularitats de l'Oficina Anticorrupció

L'informe denuncia anomalies en matèria personal i amb el pagament de complements a més de posar de manifest incompliments en les normes de contractació

ARA Balears
1 min
El director de l'Oficina Anticorrupció, Jaume Far, en la sala d'actes del Parlament

PalmaDos dies després que Jaume Far anunciàs la seva dimissió per deixar de dirigir l'Oficina Anticorrupció, que es farà efectiva el pròxim 1 de gener de 2022, s'ha fet públic que fa dos mesos el Tribunal de Comptes va obrir un expedient per verificar les irregularitats que va detectar la Sindicatura de Comptes sobre la gestió de Far.

Segons ha informat Última Hora , l'informe denuncia irregularitats en matèria personal i amb el pagament de complements a més de posar de manifest incompliments en les normes de contractació. L'informe detalla que "és una pràctica recurrent de l'Oficina ometre tràmits essencials previstos legalment i així ho evidencien les discrepàncies entre les dates de la firma electrònica".

Aquesta no és la primera vegada que es parla de possibles irregularitats en la gestió de l'Oficina. Precisament, fa uns mesos, el mateix Far va carregar contra la Sindicatura de Comptes i contra l'informe que va fer sobre la seva gestió i el va acusar de mentir. Després d'això, va reclamar una comissió d'investigació per analitzar l'informe i les seves conclusions.

stats