Tribunals
Política 12/09/2022

Suspenen la declaració de l'exbatle d'Andratx acusat de corrupció

Toni Mir no ha acudit a la cita per motius d'agenda

ARA Balears
1 min
El batle d'Andratx, Antoni Mir.

PalmaEl jujtat d'Instrucció número 3 de Palma ha suspès la declaració de l'exbatle d'Andratx, Toni Mir, per motius d'agenda del polític socialista. Mir estava citat per una denúncia del PP que l'acusava de corrupció i irregularitat en les contractacions municipals a la qual la Fiscalia Anticorrupció va donar suport i el cas és investigat ara per la justícia.

Segons ha informat Europa Press, Antoni Mir és acusat de presumptes delictes de prevaricació, tràfic d'influències i frau a l'Administració. La Fiscalia considera que s'han produït irregularitats com fraccionaments indeguts de contractes, concessió de subvencions nominatives, reconeixements extrajudicials de factures i aportació de pressupostos suposadament simulats.

Aquest dilluns també estava citada a declarar l'exregidora d'Hisenda Ruth Mateu (MÉS). A més, en principi, està previst que divendres declarin als jutjats els exregidors de l'ajuntament andritxol Margarita Esteva (PSIB) i Abilio Sánchez (PSIB), mentre que Llorenç Suau (El Pi) i Antoni Bordoy (PSIB) estan citats dimarts de la setmana que ve.

stats