Gent per Formentera
Política 15/11/2023

Sílvia Tur dimiteix com a consellera de Gent per Formentera

Tur va ser diputada i consellera de Medi Ambient durant la legislatura passada

ARA Balears
1 min
La diputada de Gent x Formentera, Sílvia Tur, aquest dimarts, al Parlament

PalmaSílvia Tur ha dimitit com a consellera de Gent per Formentera en el Consell Insular. Tur va presentar l'escrit de renúncia el passat dimarts al·legant les raons de renúncia. Hi al·legà raons personals que no li permeten compatibilitzar la vida familiar i laboral amb el càrrec de consellera.

Cal recordar que Tur, que va ser diputada durant els dos primers anys de la legislatura passada i que ocupava el número sis en la llista de la formació GxF en les eleccions passades, va entrar com a consellera després que renunciàs Helena Costa, que era la número cinc de la candidatura, i que no va arribar a prendre possessió del càrrec. També va encapçalar en els comicis autonòmics la llista de GxF al Parlament i, a diferència d'altres cites electorals, va concórrer en solitari.

Per la seva banda, la formació per la qual era consellera, ha assegurat aquest dimecres que la política de Formentera "perd un gran actiu" amb la dimissió de Sílvia Tur. Gent per Formentera ha considerat que Tur "sempre ha vetllat per l'interès general de l'illa", i ha destacat algunes de les fites que ha aconseguit Tur al capdavant de la Conselleria de Medi Ambient i com a diputada, com ara l'eliminació de bosses de plàstic d'un sol ús o iniciatives per a la protecció de la posidònia, entre altres. Amb tot, la formació ha avançat que aviat anunciarà qui assumirà el càrrec vacant.

stats