Política 31/05/2023

Sánchez considera "immerescut i injust el càstig" al PSOE el 28-M

El president espanyol diu que no es podia "desentendre" d'aquests resultats cap a companys del seu partit

ARA Balears
1 min
Intervenció de Sánchez davant els grups parlamentaris del PSOE del Congrés i el Senat.

PalmaEl líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha afirmat que el "càstig" que han rebut batles i presidents del seu partit en les eleccions del 28 de maig és "immerescut i injust". En una compareixença davant els grups parlamentaris del PSOE al Congrés, el president espanyol ha subratllat que no es podia "desentendre" d'aquests resultats cap a companys del seu partit. "Vaig prendre la decisió amb la meva consciència", ha anotat, amb relació a la convocatòria anticipada d'eleccions.

Sánchez ha elevat el to contra el tàndem PP-Vox i ha instat els espanyols a triar el 23-J entre "un president al costat de Biden i Lula o un president al costat de Trump i Bolsonaro". "La dreta extrema i l'extrema dreta estan envalentonades i tenen ressorts poderosos. Tenen els mitjans i més recursos, i cap pudor per traficar amb la mentida", ha afirmat.

El líder socialista s'ha fet "càrrec" que la societat "necessita descansar i desconnectar", però li ha demanat un últim esforç perquè el 23-J es juga el rumb de la pròxima dècada.

stats