Política 01/05/2015

Sánchez-Camacho: "El PP és el partit dels treballadors"

La presidenta del Partit Popular assegura que les reformes del govern espanyol "permeten crear cada dia 1.200 llocs de treball"

Acn
1 min
Alícia Sánchez-Camacho, aquest matí / ACN

Abella de la ConcaLa presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest divendres que "les reformes del govern d'Espanya permeten crear cada dia 1.200 llocs de treball, enfront dels 1.500 que destruïa cada dia el PSOE". Des d'un acte a Igualada, la líder popular ha afirmat que la seva formació és "el partit dels treballadors" i que les reformes impulsades des del govern espanyol "han permès canviar la tendència de destrucció d'ocupació a l'actual de creació de llocs de treball". Sánchez-Camacho ha remarcat, a través d'un comunicat del partit, que aquest divendres, 1 de maig, "mentre uns es manifesten", altres segueixen "encaparrats a lluitar contra l'atur".

"Mentre CiU i Artur Mas només es preocupen per la independència, al PPC ens preocupem per les persones que busquen feina i no en troben", ha explicat Alícia Sánchez-Camacho. En aquest sentit, la líder popular ha anunciat que presentaran al Parlament "una proposició de llei de reforma del Servei Català d'Ocupació". "No volem que Catalunya quedi fora del camí de la recuperació i per això la nostra primera preocupació és donar oportunitats als catalans", ha afegit Sánchez-Camacho.

La presidenta dels populars catalans ha fet aquestes declaracions des del polígon industrial Les Comes d'Igualada, on ha presentat el candidat Joan Agramunt i la resta de caps de llista de la comarca de l'Anoia a les pròximes eleccions municipals.

stats