Política 14/03/2014

Herrera i Rovira reprodueixen al Parlament un gag de Polònia

El coordinador nacional d'Iniciativa ha entregat una flor a la secretària general d'ERC, com van fer aquest dijous al vespre els seus clons al programa d'humor de TV3

Ara
1 min
Herrera, entregant una flor a Rovira. "Aquest cop sense Jordi Canyas", bromejava al Twitter el líder d'ICV

Barcelona"La realitat supera la ficció! Gràcies @herrerajoan #Polonia @poloniatv3". La secretària general d'ERC, Marta Rovira, adjuntava en aquest tuit una fotografia amb el coordinador nacional d'Iniciativa per Catalunya, Joan Herrera, entregant-li una flor vermella. Reproduïen així un gag del 'Polònia' d'aquest dijous (a partir del minut 7.50), en què el clon humorístic de Rovira feia propostes d'acostament al clon de Joan Herrera, que li confessava comoditat també amb alguns unionistes. "No tots els unionistes", deixava clar l'Herrera del Polònia, que acabava veient-se compromès pel clon del diputat de C's, Jordi Cañas.

"Avui ens hem trobat amb la @martarovira i aquest cop sense el Jordi Cañas", ha bromejat Herrera a Twitter, que també ha penjat una fotografia amb actitud amistosa amb Marta Rovira. El director del 'Polònia' de TV3, Toni Soler, ha celebrat a Twitter la complicitat d'Herrera i Rovira amb la paròdia d'aquest dijous.

stats