Turisme
Política 31/05/2024

Rosario Sánchez: "El benestar de la ciutadania no es pot deixar només en mans del mercat"

La secretària d'Estat de Turisme, Rosario Sánchez, ha assenyalat que a les Balears hi ha un consens social "suficient" per impulsar una regulació turística

ARA Balears
1 min
La secretaria d'Estat de Turisme, Rosario Sánchez

PalmaLa secretària d'Estat de Turisme, Rosario Sánchez, ha assenyalat que a les Balears hi ha un consens social "suficient" per "impulsar amb força" una regulació turística que "millori la qualitat de vida dels ciutadans". Així ho ha exposat la secretària d'Estat aquest divendres en declaracions als mitjans abans de participar en la II edició de la jornada del Congrés Internacional 'La necessària harmonització entre turistes i residents' que té lloc a Ca n'Oleo.

En aquesta línia, ha considerat que el "repte" és "regular bé la convivència" entre un fenomen transversal com és el turisme i els residents de les destinacions turístiques. En relació amb el paquet de mesures per frenar la saturació turística que va proposar l'Ajuntament de Palma, Sánchez ha donat a l'equip de govern municipal la "benvinguda" al discurs de la necessitat de la regulació. "Van arribar en poder dient que tot havia de veure i desenvolupar-se en la llibertat de mercat i tots som conscients que el benestar de la ciutadania no es pot deixar únicament a mans mercat", ha subratllat.

stats