Política 15/11/2020

L'Ajuntament de Palma avisa 17.747 residents perquè renovin el distintiu d'aparcament ORA

La campanya per actualitzar-lo comença el pròxim divendres i durarà fins al 31 de gener de 2021

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu. / ARA BALEARS

PalmaL'Ajuntament de Palma ha anunciat que 17.747 residents hauran de renovar el distintiu de l'ORA i que el termini per fer-ho comença divendres que ve, dia 20 de novembre, i acaba el 31 de gener de l'any vinent, segons ha informat en Consistori aquest diumenge en un comunicat. L'abonament és de 24 euros, tal com estableix l'Ordenança fiscal que regula la taxa.

A causa de la pandèmia de coronavirus, l'àrea de Mobilitat de Cort ha remarcat la necessitat de fer la renovació dels distintius telemàticament per evitar coes a les oficines d'atenció a la ciutadania. Les pròximes setmanes les persones afectades rebran als seus domicilis l'avís de renovació i, quan abonin la taxa, rebran el distintiu a casa.

El correu electrònic al qual s'han d'adreçar per fer el tràmit els que no hagin rebut el distintiu o bé que l'hagin extraviat és renovacioora2021@palma.cat. A més, s'ha habilitat el correu electrònic incidenciesora2021@palmam.cat per als qui hagin rebut l'avís amb una incidència i la vulguin corregir enviant un justificant.

stats