Inici de legislatura
Política 11/07/2023

Reaccions a la presa de possessió dels nous consellers: la FEHM demana "màxima implicació" en turisme

L'Agrupació de Cadenes Hoteleres (ACH) ha assegurat que es posa a la seva disposició "per fer feina a favor de l'interès general"

ARA Balears
2 min
Les presidentes de FEHM i ACH amb el nou conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà

PalmaLa Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) i l'Agrupació de Cadenes Hoteleres (ACH) han demanat "màxima implicació" als deu consellers que conformen el nou Govern de Marga Prohens i que han pres possessió dels seus càrrecs aquest dilluns, i han expressat que "l'activitat turística és transversal" i que "des del minut u" es posen a la seva disposició "per fer feina a favor de l'interès general".

Segons ha recollit Europa Press, les presidentes de FEHM i ACH, Maria Frontera i Carolina Quetglas, respectivament, han destacat que "sona bé que el Govern reconegui que el turisme és la principal indústria de les Balears". En aquest sentit, han assenyalat que per a elles "tot és turisme" i que com a destinació "no afecten només les decisions o estratègies d'un conseller en concret (en aquest cas el de Turisme), sinó les de tot l'Executiu".

Per últim, han remarcat que "l'eficàcia que ha de prevaldre en la gestió dels serveis públics i infraestructures és la mateixa per a turistes que per a ciutadans".

Cooperatives Agroalimentàries mostra la seva disposició "per continuar treballant conjuntament en el desenvolupament econòmic de les Illes"

L'organització Cooperatives Agroalimentàries de les Balears ha felicitat la nova presidenta del Govern, Marga Prohens, i els membres del seu equip govern i ha mostrat la seva disposició "per continuar treballant de manera conjunta i avançar en el desenvolupament econòmic i social de les Illes per aconseguir el suport al sector agrari i agroalimentari com un sector estratègic", segons Europa Press.

A més, han aplaudit "de manera especial" el conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Ambient, Joan Simonet, a qui han demanat "diàleg i una dinàmica de feina participativa amb la col·laboració de propostes en comú i consensuades amb les organitzacions professionals agràries i agroalimentàries".

stats