Política 07/10/2019

El PSOE Menorca es presenta com l'única força que pot garantir l'estabilitat el 10-N

Pau Morlà i Carme Garcia Querol tornen a ser els candidats a les institucions espanyoles

Iván Martín
2 min
Garcia Querol i Pau Morlà volen repetir la imatge de la victòria al costat de Susana Mora.

MaóEls candidats del PSOE al Congrés dels Diputats i al Senat han fet una crida a la mobilització amb vista a les eleccions generals del 10-N. A més, han demanat el vot socialista com l'única força que “garanteix l’estabilitat de l’estat espanyol”. El candidat al Congrés, Pau Morlà, recorda que “els socialistes sortim a guanyar les eleccions a Menorca, a les Illes Balears i a Espanya. És important fer-ho a l’illa per mantenir una senadora i el tercer diputat”. Morlà ha anat més enllà i considera que el PSOE és l’únic partit que facilitaria “un govern progressista fort i estable”.

El diputat socialista ha justificat el bloqueig que ha desembocat en un nou procés electoral “no hi havia altra alternativa que haver de tornar a anar a una nova convocatòria, però compartim i entenem l’estat de frustració dels ciutadans davant aquest fet”. Pau Morlà ha remarcat l’esforç efectuat pel PSOE per configurar un govern: “Hem presentat al país un pressupost que va ser tombat al Parlament, un Govern de coalició i un de cooperació amb un programa que tenia el suport de la societat civil però que, així i tot, va ser rebutjat de manera sistemàtica”.

D’altra banda, la candidata al Senat, Carme Garcia Querol, ha afegit: “Volem continuar treballant per assolir una ocupació de qualitat per a tothom, unes pensions dignes, la igualtat entre homes i dones, per guanyar la lluita contra la violència de gènere, i no farem ni un pas enrere en els drets civils”. Querol ha lamentat les declaracions del Partit Popular a l’àmbit econòmic: “Sembla que vulguin una crisi econòmica per crear una batalla, però el PSOE actua des de la responsabilitat fiscal, ampliant totes les polítiques socials i les reformes estructurals que necessita l’estat espanyol per fer front a les situacions que ens venen de fora, com el Brexit o la crisi del petroli”.

stats