Part Forana
Política 05/07/2022

El PSOE d'Andratx ofereix a El Pi un canvi de batlia socialista per salvar el pacte de govern

Intenten evitar, així, la moció de censura

ARA Balears
1 min
Toni Bordoy

PalmaEl PSOE d’Andratx ha ofert un canvi de batlia socialista a El Pi per salvar el pacte de govern signat el 2019. D’aquesta manera, davant els dubtes que manifestaren públicament els regionalistes al darrer ple, sobre votar a favor de la moció de censura presentada pel PP, els socialistes els han fet una proposta per continuar amb el pacte tal com es va signar el 2019. 

L’Agrupació Socialista d’Andratx ha plantejat la proposta aquest dilluns, ja que "podria resoldre els problemes que argumenta el PP a la moció de censura presentada amb el suport del El Pi i que podria, també, dur els regionalistes a rompre el pacte de govern signat el 2019", ha dit el partit. 

Segons ha detallat el PSOE, a través d'un comunicat, la prioritat per als socialistes d’Andratx és continuar fent feina "de valent" per als andritxols i andritxoles, així com complir el 100% del pacte de govern amb el qual els grups que en formen part es varen comprometre. Els socialistes han assegurat que tenen clar que "no volem que governi la dreta a Andratx i, per aquest motiu, s’ha fet tot el possible les dues darreres setmanes perquè així sigui". 

stats