Política 21/04/2023

El PSOE presentarà 50 llistes municipals a Mallorca, la xifra més alta de la història

"La voluntat és tenir el màxim de batles i batlesses, i la majoria a Calvià i a Inca", ha afirmat Catalina Cladera

ARA Balears
1 min
Armengol, Cladera i els 50 candidats municipals del PSIB-PSOE a Mallorca

PalmaUn total de 50 municipis de Mallorca tindran representació socialista a les eleccions del pròxim 28 de maig, la xifra més alta de la història que ha assolit la formació. Segons ha informat el PSIB-PSOE en nota de premsa, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha presentat aquest divendres les candidatures socialistes en un acte en què ha ressaltat haver aconseguit "una fita històrica: tenir representació socialista a 50 municipis de Mallorca".

"Aquestes 50 persones es deixaran la pell per la gent del seu municipi, i amb les seves candidatures són més de 800 persones que treballaran per guanyar i continuar transformant Mallorca" perquè millori, ha dit. "Els espera un moment il·lusionant, de treball immens i de compartir moments amb la gent del seu poble per aconseguir tenir la representació socialista més gran de la història", ha expressat. Així mateix, ha afegit que "la voluntat és tenir el màxim de batles i batlesses, i la majoria a Calvià i a Inca".

Per la seva banda, la secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern, Francina Armengol, ha afirmat que "hem demostrat que som gent de fiar, gent compromesa, gent de pacte, de diàleg i de fer xarxa. Ningú ens regala res, hem de sortir al carrer a guanyar i jo us assegur que així ho farem: guanyarem les eleccions perquè sortim per guanyar; i ho volem fer per transformar les Illes a millor", ha detallat.

stats