Parlament Europeu
Política 22/03/2023

El PSIB nega l'intent d'expulsió de Valtònyc d'una exposició de les 'Kellys' a Brussel·les

"És fals que fos convidat a l'exposició pel grup de les cambreres de pis que hi van assistir", remarca el partit

1 min
El raper Valtònyc.

PalmaEl PSIB ha emès un comunicat aquest dimecres negant que l'eurodiputada illenca socialista Alícia Homs intentàs expulsar el raper Valtònyc de l'exposició Exposades però invisibles en el Parlament europeu, que retratava el sector de les cambreres de pis, a la qual va assistir també el conseller de Turisme, Iago Negueruela.

Davant el sorgiment de la notícia aquest dimarts, MÉS per Mallorca i el seu líder Lluís Apesteguia lamentaven que "amb el PSIB i la condemna a Valtònyc s'ha passat de veure com en demanaven l'absolució, o com l'intenten expulsar del Parlament europeu", i ho ha titllat de "vergonyós i irresponsable".

Així i tot, el PSIB sosté que el raper "en cap moment es va posar en contacte amb el partit" per assistir o no a l'exposició, i fins i tot des de l'entorn de l'eurodiputada assenyalen que és "una gran mentida inventada per Valtònyc". Els socialistes sostenen que "és fals" que Valtònyc fos convidat a l'exposició pel grup de cambreres de pis que hi van assistir, un fet que el col·lectiu Kellys Unión Balear ja va destacar.

A més, segons s'explica en el mateix comunicat, una eurodiputada no té potestat per retirar l'acreditació a un visitant, ja que això recau en els serveis autoritzats del Parlament europeu. "Cap membre del PSOE ha estat en contacte amb Valtònyc en els darrers dies, i lamentam la difusió d'aquesta notícia falsa que ha desviat l'atenció de reivindicar a Europa els drets de les cambreres de pis", conclou el partit.

stats