Política 20/12/2018

El PSIB dona el sus a la campanya electoral

Els socialistes reuneixen gairebé 850 militants i simpatitzants en el sopar de Nadal

Maria Llull
2 min
Francesc Mirales, Francina Armengol i Mercedes Garrido al començament del sopar de Nadal del PSIB.

AlgaidaLa secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern, Francina Armengol, ha fet acte de presència al sopar de Nadal dels socialistes amb els deures fets i amb el pressupost per a 2019 davall del braç. Amb Mercedes Garrido a un costat i Francesc Miralles a un altre, Armengol ha estat molt aplaudida pels 850 militants i simpatitzants que s'han donat cita aquest dijous vespre al restaurant Binicomprat d'Algaida.

L'ambient ha estat completament electoral i els discursos dels dirigents socialistes han coincidit en demanar quatre anys per governar. "És innegable que la gent viu ara millor que amb el PP", ha afirmat Armengol. "Volem continuar fent feina la pròxima legislatura perquè els socialistes tenim un projecte de llarga durada. Els ciutadans es mereixen continuar en la línia de progrés", ha afegit.

Francina Armengol s'ha assegut al costat de Francesc Antich.

Per la seva part, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido ha assegurat que el partit està preparat "per a les eleccions de 2019". "Sortirem al carrer i anirem porta per porta per explicar la feina que hem fet", ha comentat Garrido.

Irresponsabilitat del Partit Popular

Armengol també ha fet referència a l'acord entre el PP i Podem per aprovar tres esmenes que han reduït els pressupostos de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears prop de 2,7 milions d'euros, que es destinaran a lloguer social. "Ha estat una completa irresponsabilitat per part de PP", ha afirmat la secretària general del PSIB. "Ells exhibeixen l'eslògan 'we love tourism' i després lleven gairebé 3 milions d'euros a l'agència de turisme. És una absoluta irresponsabilitat que intentarem resoldre", ha sentenciat Armengol.

stats