Política 07/09/2021

El PSIB comença el nou període parlamentari amb l'objectiu de "consolidar la recuperació" econòmica de les Balears

Pilar Costa ha subratllat que els fons europeus "són una oportunitat per transformar el model econòmic de les Illes"

ARA Balears
2 min
Jornades Parlamentàries del PSIB.

PalmaEl PSIB ha duit a terme les Jornades Parlamentàries, encapçalades per la presidenta del Govern, Francina Armengol, per tal de fixar els objectius que el partit s'ha marcat per a aquest nou període de sessions. En aquest sentit, la portaveu socialista, Pilar Costa, ha exposat que volen "consolidar la recuperació perquè arribi a tothom" a les Illes.

Segons ha exposat el PSIB en una nota, un altre objectiu és aprofitar "l'oportunitat històrica dels fons europeus". La portaveu socialista ha incidit que "són una ocasió per transformar el model econòmic de les Illes cap a la diversificació, la sostenibilitat, la cohesió territorial i social i l'augment de la competitivitat".

Pel que fa a l'activitat parlamentària, Costa ha expressat que la setmana que ve es farà el Debat de Política General: "Esperam un debat serè i constructiu per part del PP, ja que les propostes que vàrem conèixer de Marga Prohens són les mateixes que ja havíem escoltat de Biel Company", ha dit la socialista.

Costa també ha aprofitat per posar en valor la feina feta durant el darrer període de sessions. "Podem dir que l'estratègia balear de la pandèmia i la gestió que l'esquerra ha fet de la crisi sanitària han estat encertades", ha expressat la portaveu socialista, que hi ha afegit que "ha quedat demostrat que la recepta dels partits progressistes per sortir d'una crisi, des de la protecció dels més vulnerables i el reforç dels serveis públics, és més beneficiosa per als ciutadans".

Quant a la sanitat, ha destacat que "les Balears són la comunitat que menys excés de mortalitat ha registrat i ha posat el focus a salvar vides". Costa ha incidit que "entram en una nova fase de recuperació econòmica a les Illes, que s'han convertit en la locomotora de l'economia a Espanya". A més, ha recalcat que, "després de mesos d'incertesa, la temporada turística d'estiu ha anat molt millor de les previsions que hi havia".

stats