PP
Política 14/10/2022

Prohens es reuneix amb el president d'Andalusia: "Ha demostrat que hi ha una altra manera de governar"

La presidenta del PP a les Balears qualifica Moreno de referent

ARA Balears
1 min
Marga Prohens i Juanma Moreno

PalmaLa presidenta del Partit Popular a les Illes Balears, Marga Prohens, ha viatjat fins a Andalusia per reunir-se amb Juanma Moreno (president de la Comunitat Autònoma) i alabar la gestió i la feina que ha fet al partit per aconseguir governar després de 40 anys de "socialisme". El PP ha explicat, a través d'un comunicat, que Prohens i Moreno han tractat temes com les reformes fiscals, la simplificació administrativa, la millora dels serveis i la transició energètica.

Prohens ha destacat que Moreno és el gran referent que "el canvi funciona". En aquest sentit, la presidenta popular ha destacat que, "després de 40 anys de socialisme, ha demostrat que hi ha una altra manera de governar". La popular ha subratllat que el president andalús ha abaixat els impostos i millorat els serveis públics, i que és un exemple per a ella de com s'han de fer les coses.

A través d'un comunicat, el Partit Popular ha indicat que l'objectiu de Prohens és dur les polítiques que Moreno ha promogut a Andalusia a les Illes Balears.

stats