Política 02/09/2021

Prohens lamenta que les ajudes del Govern "arribaran tard"

La dirigent del PP a les Balears adverteix que 4.000 empreses ja han tancat

ARA Balears
1 min
La presidenta del PP balear, Marga Prohens, amb el propietari del restaurant.

PalmaLa presidenta del PP balear, Margalida Prohens, ha lamentat aquest dijous que les ajudes del Govern a empreses i pime "arribaran tard" i que ja han tancat 4.000 negocis en el darrer any. Segons ha informat Europa Press, així s'ha expressat Prohens en una roda de premsa en la qual ha avisat que milers d'empreses "no han rebut ni un euro" dels 855 milions assignats pel govern espanyol.

En aquesta línia, Prohens ha responsabilitzat el Govern del tancament de negocis per la "mala gestió" de les ajudes i ha incidit que haurien d'haver-se pagat "a final del mes de juliol". La dirigent popular ha fet aquestes declaracions davant d'un establiment que haurà de tancar d'aquí a unes setmanes a causa de la crisi i ha insistit que "aquesta és la realitat de les 4.000 empreses que han tancat a les Balears, a causa de la caiguda del 70% en la facturació".

En aquest context, Prohens ha censurat "la supèrbia i el tancament al Consolat" d'un govern "que no ha fet un sol esforç per posar-se al nivell de la ciutadania".

stats