Política 01/04/2022

Prohens defensa un projecte "liberal i d'alternativa" per a les Balears en el XX Congrés estatal del PP

El partit elegeix aquest divendres Alberto Núñez Feijóo com a nou líder de la formació

ARA Balears
2 min
La presidenta del PP balear, Marga Prohens, en la seva intervenció en el XX Congrés Nacional del partit a Sevilla

PalmaLa presidenta del PP de les Balears, Marga Prohens, ha destacat aquest divendres la necessitat d'un projecte "liberal i reformista, de majories, d'alternativa i de gestió" per a les Illes durant el XX Congrés estatal del partit, del qual sortirà elegit president el que encara és cap de l'executiu de Galícia, Alberto Núñez Feijóo. "Vull portar el millor de Moreno (president d'Andalusia), de López Miras (Regió de Múrcia), de Mañueco (Castella i Lleó, en funcions), d'Ayuso (Comunitat de Madrid) i de Feijóo a les Balears, vull un govern de llibertat i de gestió a les Illes", ha insistit.

Durant la seva intervenció, la presidenta del PP balear ha subratllat la importància del Congrés, que porta per lema 'Lo haremos bien', perquè, "al cap i a la fi, estam més units que mai, amb una candidatura única i amb el suport unànime de les nostres bases, militants i afiliats". Per aquest motiu, ha agraït a Feijóo el seu "compromís i valentia" per fer la passa de posar-se al capdavant del partit, i ha assenyalat que, amb ell, "els ciutadans que han dit basta tenen un motiu més per creure".

"Si a Espanya tenim la desgràcia de tenir al capdavant del govern Pedro Sánchez, a les Balears tenim l'alumna més avantatjada del sanchisme", ha exposat Prohens, referint-se d'aquesta manera a la presidenta del Govern, Francina Armengol, i ha posat d'exemple mesures com "la moratòria turística, els plans de decreixement i la pretensió de ser la primera comunitat a limitar el preu dels lloguers".

Prohens ha considerat que l'experiència de Feijóo al capdavant de la Xunta de Galícia, així com les seves quatre majories absolutes, li permetran conduir de manera correcta el projecte del PP a escala estatal. "Torna un PP més fort, més unit i més preparat per governar", ha subratllat. Per la presidenta de la formació a les Illes, és necessari un partit "que porti certeses davant tanta incertesa, que porti serietat davant tants polítics que han deixat de ser seriosos, i que posi en el centre de les polítiques els problemes dels ciutadans".

stats