Cas Koldo
Política 13/04/2024

Prohens assegura que "no té cap problema" a comparèixer al Congrés pel cas Koldo

Critica que la comissió no té "cap intenció" d'esclarir els fets, sinó que és una estratègia més per continuar amb "la política del fang"

ARA Balears
1 min
La presidenta del Govern, Marga Prohens.

PalmaLa presidenta del Govern de les Illes Balears, Marga Prohens, ha assegurat aquest dissabte que "no té cap problema" a comparèixer a la comissió d'investigació sobre el cas Koldo al Congrés i donar "totes les explicacions que hagi de donar". Tot i això, ha criticat que aquesta comissió no té "cap intenció" d'esclarir els fets, sinó que és una estratègia més per continuar amb "la política del fang".

Amb tot, Prohens ha remarcat que la trama del cas Koldo és un cas de corrupció dels alts càrrecs del Govern balear anterior amb els quals ella "no ha fet feina ni sap què han fet". A més, ha denunciat que el que està fent el PSOE és "una estratègia" per fer creure que la trama de corrupció per les mascaretes és "una cosa de tots i no només dels socialistes, com realment és". En aquest sentit, ha assegurat que la comissió d'investigació no és més que "un teatre".

Aquesta resposta arriba després que aquest dijous s'anunciàs que la popular haurà de donar explicacions sobre la gestió de la reclamació del contracte de les mascaretes que actualment és investigat a l'Audiència Nacional. La compareixença de Prohens, que és una petició del PSOE, s'afegirà a la de la presidenta del Congrés i excap de l'Executiu balear, Francina Armengol, i l'exportaveu del Govern Iago Negueruela. En canvi, la presidenta no assistirà a la comissió del Parlament, ja que el PP i Vox, que tenen la majoria a l'òrgan, no ho han previst.

stats