Política 01/09/2020

C's posa en dubte el procés de selecció del gerent de la Fundació Foment del Turisme de Menorca

Demana que es prioritzin criteris professionals

Ivan Martín
1 min
Eugenio Ayuso exigeix a l'equip de govern que la contractació del gerent sigui transparent.

MaóEl grup polític de Ciutadans considera que el procés de selecció del nou gerent de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) és “dubtós” i demana a l’equip de govern del Consell Insular que faciliti tota la informació per comprovar que no hi ha hagut irregularitats.

El portaveu de la formació taronja, Eugenio Ayuso, lamenta que les bases de la convocatòria s’hagin fet sense el consens del sector turístic. “Aquestes bases s’haurien de basar en criteris d’igualtat, mèrit i capacitat, acreditant la idoneïtat del candidat, amb l’objectiu que desenvolupi les seves funcions de la millor manera possible, en un context de grans dificultats i incerteses pel qual travessa el sector turístic”, assenyala.

Per aquest motiu, Ciutadans insisteix en la importància de pactar amb anterioritat l’elaboració de les bases amb les patronals socioeconòmiques com PIME, CAEB, la Cambra de Comerç i l’Associació Hotelera de Menorca (Ashome). En aquest sentit, Ayuso denuncia que “s’està actuant ignorant els professionals i no hi ha una cooperació publicoprivada. És inadmissible que tingui més valor el carnet de militant d’un partit, ser amic, familiar o conegut del polític de torn que el mèrit, les capacitats i la recerca de l’excel·lència professional”.

stats