Política 08/11/2021

El PP confirma que presentarà una esmena a la totalitat dels pressupostos illencs

El portaveu dels populars, Toni Costa, els ha titllat els d'"imprudents, irresponsables, ficticis i electoralistes"

1 min
El portaveu del Partit Popular al Parlament de les Illes, Antoni Costa.

El Partit Popular ha anunciat que presentarà una esmena a la totalitat dels pressupostos de les Illes Balears i que "si no prospera es presentaran esmenes parcials." Així ho ha anunciat el portaveu del partit al Parlament, Toni Costa, que, a més, ha titllat d'"imprudents, irresponsables, ficticis i electoralistes" els pressupostos per al 2022 de les Balears.

Costa ha incidit en el terme 'fictici' fent referència a les previsions de creixement que referma el Govern, que estan quatre punts per sobre de la previsió del BBVA Research. "És una diferència abismal", deia Costa, que, també citava l'entitat independent Airef, la qual va assegurar que les previsions macroeconòmiques del Govern per al 2022 "són molt poc probables."

A més, el Partit Popular també ha esmentat molt els impostos. Ha comentat que és essencial que s'abaixin, i que a les comunitats autònomes on governa el PP ja s'ha fet. En canvi, "Armengol i Sánchez els apugen", ha explicat el portaveu. "Els governs d'esquerres estiren tant la corda que es pot arribar a rompre", ha alertat Costa, arran de la gran expansivitat que demostren els pressupostos presentats per al 2022.

stats