Cas Koldo
Política 03/03/2024

El PP registrarà un escrit al Congrés per demanar la dimissió d'Armengol pel cas Koldo

"Tot apunta que va col·laborar amb la trama i ha intentat enganar la UE demanant que, amb fons comunitaris, assumís la despesa d'aquesta estafa", ha manifestat el portaveu del partit al Congrés

ARA Balears
2 min
El potaveu del PP al Congrés, Miguel Tellado

PalmaEl portaveu del Grup Popular al Congrés, Miguel Tellado, ha anunciat que el PP registrarà aquest dilluns a la Cambra Baixa un escrit demanant la dimissió immediata de la presidenta del Congrés, Francina Armengol, "per la seva evident implicació" en el cas Koldo, segons ha recollit Europa Press.

"Tot apunta que va col·laborar amb la trama i ha intentat enganar la UE demanant que, amb fons comunitaris, assumís la despesa d'aquesta estafa", ha manifestat el dirigent 'popular', qui ha destacat que, per neteja democràtica, Armengol ha de dimitir com més aviat millor, perquè "ha jugat amb els diners, la salut i la intel·ligència dels espanyols".

Per al responsable del PP, el cas Koldo és el cas Sánchez. "Aquest no és el cas Koldo ni el cas Ábalos, aquest és el cas Sánchez, perquè tots els implicats són persones tremendament properes al president del govern espanyol i són persones que tenen una vinculació directa amb ell", ha subratllat durant la seva intervenció en un acte de la Ruta per la Igualtat del PP a Corunya.

Tellado ha insistit en el fet que Armengol "no pot continuar ni un minut més al capdavant del Congrés dels Diputats. No està capacitada ni ètica, ni política, ni moralment, i per això com més aviat millor ha d'abandonar la presidència del Congrés dels Diputats".

Així mateix, el dirigent popular ha demanat al govern espanyol que "assumeixi les seves responsabilitats" i "apagui aquella intenció de mantenir un ventilador i intentar ficar dins la seva trama qui mai hi ha estat". Per aquest motiu, ha demanat la compareixença de Sánchez per donar explicacions. "Avui, si tenim alguna cosa clara és que Pedro Sánchez ho sabia tot. Sabia el que estava passant i ho va tapar i, per tant, deu una explicació", ha declarat.

stats