Política 08/04/2022

El PP presentarà una moció per demanar al Govern que modifiqui el traçat de la via verda d'Alaró

La formació creu que això reduirà "al màxim" l'impacte paisatgístic i mediambiental de la zona

ARA Balears
1 min
Manifestació feta a Alaró fa uns dies.

PalmaEl PP en el Consell de Mallorca presentarà una moció per demanar al Govern que modifiqui el traçat de la via verda d'Alaró i que elabori un projecte alternatiu que vagi "aferrat" a la carretera d'Alaró-Consell. La formació creu que seria una manera de "reduir al màxim l'impacte paisatgístic i mediambiental i evitar expropiacions de finques privades".

El portaveu del PP a la institució insular, Llorenç Galmés, ha sol·licitat al Govern que obri un procés participatiu i de consulta ciutadana, "en lloc d'imposar el seu criteri, que va en contra dels veïns i municipis afectats".

Diverses manifestacions

Per altra banda, ha explicat que la formació ha creat una plataforma "per dir no a la via verda". Segons ha assenyalat Galmés, ja hi ha hagut diverses manifestacions per mostrar "rebuig" a aquesta iniciativa.

Finalment, el PP també ha proposat la instal·lació de sistemes d'il·luminació "més integrats" en aquesta zona, així com que se substitueixin les reixes metàl·liques per murs de pedra en sec, "tal com recull el Pla Territorial de Mallorca".

stats