Política 14/05/2019

El PP de Palma es compromet a protegir la Feixina definitivament

Mateu Isern assegura que el seu partit fa 20 anys que defensa el patrimoni municipal

Maria Fuster
1 min
El candidat del PP de Palma, Mateu Isern i el seu equip davant Sa Feixina

PalmaEl candidat del PP a la batlia de Palma, Mateu Isern, acompanyat per una bona part del seu equip i la candidata a les eleccions europees pel PP, Rosa Estaràs, ha visitat aquest dimarts la barriada de Santa Catalina i el monument de la Feixina. En relació amb el polèmic monòlit, ha explicat que el seu partit vol que quedi totalment protegit: "La Feixina està perfectament integrada en la ciutat. S'hi ha llevat qualsevol mena de connotació política i el que proposam és incloure el monument en el catàleg perquè la seva protecció quedi assegurada".

Isern ha defensat la feina feta pel seu partit en temes de protecció de patrimoni municipal, que "té més de 20 anys de trajectòria". El candidat popular ha assenyalat que va ser el PP qui "va recuperar el baluard del Príncep i el baluard de Sant Pere. També els anys 80 i 90 va recuperar el centre de la ciutat".

El candidat del PP a l'ajuntament palmesà comenta que "l'anterior legislatura es va recuperar la barriada de Santa Catalina", i ha dit "s'ha de fer el possible per mantenir-ne la idiosincràsia". Però no creu que s'hagi de regular de cap manera el fet que la meitat dels habitatges que es venen són comprats per estrangers. Isern diu que "hi ha llibertat de circulació a Europa, que compri qui vulgui comprar".

stats