Política 12/01/2023

El PP Menorca soluciona la crisi interna proposant Adolfo Vilafranca al Consell

Coia Sugrañes formarà part de la llista al Parlament que encapçalarà l'exsenador Jordi López Ravanals

Iván Martín
1 min
Adolfo Vilafranca a una sessió plenària del Consell de Menorca.

MAÓEl PP Menorca ha convocat per a aquest divendres a Ferreries (19 hores) la Junta Insular del partit, que té per objectiu posar fi a la crisi interna que s'ha fet pública la darrera setmana entre les agrupacions locals i la direcció del partit. La reacció dels populars ha estat ràpida i immediata, especialment després de dubtar i desacreditar el projecte de Coia Sugrañes, que sorprenentment ha vist com una rebel·lió interna ha posat fi al seu lideratge.

Així, la proposta del PP és que l'actual conseller a l'oposició, Adolfo Vilafranca (Ciutadella), sigui el candidat a la màxima institució insular l'any 2023. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i màster en Fiscalitat, Vilafranca ha desenvolupat la seva trajectòria professional a l'àmbit de la consultoria i la direcció empresarial. Va ser director insular de Serveis Generals, Treball i Innovació sota la presidència de Santiago Tadeo i conseller a l'oposició aquestes últimes dues legislatures.

D'altra banda, Jordi López Ravanals (Tortosa) liderarà la llista al Parlament, on probablement l'acompanyarà en el número dos l'actual presidenta del PP menorquí, Coia Sugrañes. Ravanals ha estat directiu de Recursos Humans a diferents empreses i va aconseguir l'acta de senador a les eleccions del 2019, quan assolí el suport del 45% dels votants de l'illa. Després d'un any a la cambra alta va renunciar per motius personals i professionals.

D'aquesta manera, el PP posa punt final a un serial inesperat i que tanca el cicle de Sugranyes al Consell.

stats