Política 07/03/2019

El PP de Menorca demana al Consell que investigui una foguera mal apagada pel Servei de Platges

La foguera va provocar cremades als peus a un nin de 5 anys que es trobava a la Vall

Ivan Martín
1 min
La Vall és un dels arenals més turístics de Menorca

MaóEl Partit Popular de Menorca ha registrat una moció per reclamar responsabilitats per la foguera que el Servei Insular de Platges va encendre a la platja de la Vall, a Ciutadella, i que no apagà correctament, fet que va provocar cremades als peus a un nin de 5 anys que es trobava per la zona. La moció dels populars serà debatuda en el ple del Consell de Menorca del dilluns 18. La consellera del PP Pilar Pons Faner ha lamentat el succés i insta la institució a "prendre mesures amb vista al futur", amb la finalitat de no repetir un capítol com aquest.

La moció insta la Conselleria insular de Cooperació Local a obrir un expedient per determinar les causes de l'incident, que es va produir el passat 28 de febrer. De la mateixa manera, els populars exigeixen responsabilitats per les negligències comeses, així com revisar els protocols de treball del Servei Insular de Platges per evitar escenaris similars pròximament.

El PP denuncia que els operaris del servei públic varen abandonar la platja de la Vall després de cremar residus però sense assegurar-se que la foguera estava apagada del tot. A més, la moció de l'oposició també posa en relleu que el foc creat pels operaris no disposava de la senyalització corresponent per advertir del perill.

stats