Política 08/10/2019

El PP de Menorca acusa els candidats socialistes de "jugar brut" i "electoralisme"

Pau Morlà i Carme Garcia Querol van anunciar dilluns la posada en marxa de la depuradora d'Addaia en una compareixença electoral

Iván Martín
1 min
Garcia Querol i Morlà van anunciar l'entrada en funcionament de la depuradora d'Addaia a una roda de premsa sobre les eleccions del 10-N.

MaóEl Partit Popular de Menorca considera que els candidats del PSOE al Congrés dels Diputats i al Senat, Pau Morlà i Carme Garcia Querol, respectivament, han utilitzat la seva condició per realitzar anuncis d’actuacions en període electoral. Els populars acusen Morlà i Garcia Querol de “jugar brut” i lamenten que els representants socialistes s’hagin aprofitat d’informació procedent del Ministeri de Transició Ecològica per avançar la futura posada en funcionament de la depuradora d’Addaia, es Mercadal.

Els conservadors han titllat el comportament de Morlà i Garcia Querol d'“inacceptable, han demostrat un nul respecte institucional extralimitant-se en el seu paper de candidats, conscients que la normativa impedeix realitzar anuncis en període electoral”. A més, el PP recorda que els candidats del PSOE “no han presentat ni una sola proposta durant el temps que han exercit des dels seus escons”.

Així, els populars creuen que qualsevol informació rellevant sobre inversions o projectes relacionats amb Menorca hauria d’arribar via l’administració que l’executa. En el cas contrari, segons el PP, és un ús dels recursos públics amb finalitats partidistes, circumstància “censurable i que desacredita qui comet la deslleialtat”. Per acabar, recorden al PSOE que la depuradora d’Addaia és una iniciativa impulsada pel govern de Mariano Rajoy perquè va ser pressupostada, licitada i adjudicada.

stats