Política 06/02/2018

El PP de Formentera denuncia que el Consell no publica els contractes menors

González va assegurar que es publicarien els contractes "ben aviat"

Ara Balears
1 min
Consell de Formentera

PalmaEl grup del PP al Consell de Formentera ha denunciat aquest dimarts que l'equip de govern no havia publicat els contractes menors que formalitzava la institució, en contra del que va prometre fa nou mesos el conseller de Noves Tecnologies, Rafael González.

González va assegurar que es publicarien els contractes "ben aviat", però encara no s'han penjat a la web, "igual que molts altres documents" la publicació dels quals és obligatòria.

En aquest sentit, el portaveu popular, José Manuel Alcaraz, ha incidit en la necessitat de saber "com s'han gastat els diners, qui els ha gastat i en què". A més, ha recordat que el Consell "va ocultar" la informació dels contractes adjudicats a l'empresa Regio Plus, propietat de Jaume Garau, cap de campanya de MÉS per Mallorca.

El PP indica que, en un primer moment, el Consell va admetre vuit contractes per un total de 104.000 euros a aquesta empresa, "quan, en realitat, la xifra total era 190.000 euros, repartits en un total de 16 contractes adjudicats a dit".

El partit opositor destaca que el portal de transparència Dyndra ha plantejat en un informe que el Consell de Formentera només havia publicat 45 dels 180 indicadors de transparència avaluats.

stats