Política 21/10/2021

El PP demana la compareixença d'Armengol en el Parlament pel vot del PSOE en contra del règim fiscal en el Senat

Els populars volen que la seva proposició de llei es tramiti "com abans millor" a les Corts

ARA Balears
1 min
El portaveu del PP en el Parlament, Toni Costa.

PalmaEl portaveu del PP en el Parlament, Toni Costa, ha anunciat aquest dijous que el partit ha registrat una sol·licitud de compareixença de la presidenta del Govern, Francina Armengol, perquè doni explicacions del vot del PSOE en contra del règim fiscal en el Senat i ha remarcat que la transcendència d'aquest tema "hauria de motivar una compareixença voluntària d'Armengol". "Hi ha coses en política que no s'haurien ni de demanar", ha afegit.

Costa s'ha mostrat sorprès per les acusacions de deslleialtat per part de representants socialistes quan "la presidenta del PP balear, Marga Prohens, va convidar per carta, aquesta mateixa setmana, la presidenta Armengol per celebrar conjuntament aquest èxit col·lectiu en el Senat", després que la Cambra Alta hagi pres en consideració la proposició de llei dels populars sobre el règim fiscal. 

El portaveu popular ha agraït el suport de grups parlamentaris com MÉS per Mallorca, Més per Menorca, Ciutadans i Vox a la tramitació de la part fiscal del REB, i ha insistit que "és un èxit col·lectiu". Costa ha fet una menció especial al senador autonòmic de MÉS, Vicenç Vidal, per "anteposar els interessos dels ciutadans de les Balears a les diferències polítiques. 

Costa també ha assegurat que farà "tot el possible" perquè el text es tramiti en el Congrés i el Senat "com abans millor". "Farem tot el que estigui a les nostres mans per accelerar els tràmits perquè aquesta és una qüestió d'estat", ha sentenciat.

stats