Part forana
Política 30/12/2022

El PP d'Alcúdia abandona el ple per "l'incompliment de la normativa per aprovar factures"

El partit assegura que el govern municipal ha tramitat factures per valor de 2,8 milions d'euros només el 2022 de manera irregular

ARA Balears
1 min
Intervenció de la portaveu del PP a l'Ajuntament d'Alcúdia, Fina Linares.

PalmaEl PP d'Alcúdia ha abandonat el ple municipal que ha tingut lloc aquest divendres com a protesta perquè entenen que l'equip de govern "incompleix la normativa en aprovar factures per valor de 900.000 euros amb omissió de la funció interventora".

Els populars han criticat la "mala gestió" de l'Ajuntament i la "manca de temps" per poder comprovar les factures, ja que "la convocatòria es va fer el dia anterior", segons ha indicat el partit en un comunicat recollit per Europa Press.

"És una vergonya que es presentin factures sense el procediment administratiu adient i sense tenir temps de fer les comprovacions oportunes", ha recalcat la portaveu del PP d'Alcúdia, Fina Linares.

La representant municipal ha assegurat que el Consistori comet les "mateixes il·legalitats en cada ple", que han de fer-se "d'urgència o per alguna causa imprevista, per costum". Ha afegit que només el 2022 el govern local ha presentat factures per valor de 2,8 milions d'euros sense el procediment legal.

stats