Política 23/04/2020

El PP demana al Consell que suprimeixi el transport públic a Macarella durant l'estiu

Entenen que el descens de turistes no ocasionarà dificultats d'accés

Ivan Martin
1 min
Els Populars veuen injustificat mantenir el servei davant les negatives previsions d'arribades de visitants.

CiutadellaEl Partit Popular de Ciutadella ha demanat al Consell de Menorca l’eliminació del servei de transport públic per accedir a la platja de Macarella durant els mesos de temporada alta.

Els populars consideren que la crisi sanitària causada pel coronavirus restarà afluència de visitants i no es produiran els problemes de circulació ni d’aparcament d’anys anteriors. Per aquest motiu, en el pròxim ple virtual de l’Ajuntament de Ciutadella, els conservadors exigiran a l’equip de govern que insti al Consell a suprimir l’autobús i autoritzi l’accés amb vehicles particulars.

Cal recordar que la màxima institució insular va instaurar el servei l’estiu del 2019, de mitjan juny a mitjan setembre, amb l’objectiu d’ordenar l’accés a una zona especialment protegida i de gran valor ambiental. Al mateix temps, la iniciativa va resoldre el problema de saturació de vehicles que registrava el camí d’accés. L’any passat es varen vendre un total de 31.922 bitllets de juny a agost, un 2,8% més que l’any 2018.

stats