Política 23/02/2019

El PP promet que si governa promourà "tot el que estigui relacionat amb la caça"

Company: "Amb les polítiques dels partits d'esquerres es demonitza un sector clau per a la cura i manteniment del medi ambient"

Ara Balears
1 min
Company assegura que el PP seguirà defensant les dues llengües de Balears per igual.

PalmaEl candidat del PP a la presidència del Govern, Biel Company, ha promès als caçadors que, si governa, eliminarà "totes les traves" que els ha imposat l'actual executiu d'esquerres. Així ho ha dit durant una trobada amb caçadors que ha estat organitzat pel Club de Caça i Tir de Palma en el qual també han participat els candidats populars a l'alcaldia de la capital, Mateu Isern, i la presidència del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés.

"Amb les polítiques dels partits d'esquerres es demonitza un sector clau per a la cura i manteniment del medi ambient", ha dit el líder del PP als caçadors, segons informa el seu partit en un comunicat. Els afeccionats al tir i la caça s'han queixat que a Palma no hi ha cap camp de tir ni terrenys lliures per a l'activitat cinegètica, la qual cosa per a Company són "desfavors" a aquest col·lectiu.

Mateu Isern ha recordat que en la capital hi ha uns 6.000 caçadors que mereixen "suport i respecte" i Galmés ha promès que, si governa, promourà "tot el relacionat amb la caça".

La trobada amb els caçadors dels candidats populars es produeix un dia després de la presentació del president de la Federació Balear de Caça, Pedro Bestard, com a candidat de Vox per al Consell de Mallorca.

stats